Cuketová musaka

Potřebujeme:

1 větší cuketa, 0,5 kg mletého masa, 3 větší brambory, 1 vejce, 10dkg strouhaného sýra, česnek, cibule, vegeta, majoránka, pepř, sůl

Jak na to:

Brambory nakrájíme na tenčí plátky a vyplníme jimi dno vymazaného pekáče. Okořeníme (vegeta, sůl), druhou vrstvu vytvoříme z plátků cukety. Mleté maso promícháme s vejcem, nakrájenou cibulí, majoránkou, solí, pepřem a část rovnoměrmě rozprostřeme na cuketu. Takto pokračujeme ve vrstvení brambory-cuketa-mleté maso jak nám výška pekáče dovolí. Každou vrstvu cukety a brambor mírně posypeme vegetou a solí. Nakonec posypeme sýrem. Podáváme bez přílohy.

Podobné recepty:

Cuketová pánvička, Cuketová buchta, Cuketová pomazánka se sýrem, Italská cuketová polévka, Cuketová polévka