Filé na cibulce se slaninou

21.11.2008
Potřebujeme:

600 gramů rybího filé, 100 gramů prorostlé slaniny, 2 cibule, pepř, sůl, půl lžičky kari, masový vývar, 1 dl kyselé smetany, citrónová šťáva, cibulová nať

Jak na to:

Slaninu nakrájíme na malé kostičky, rozškvaříme a ve vyškvařeném sádle opečeme drobně nakrájenou cibuli a rybí filé nakrájené na malé kousky. Všechno mírně osolíme, opepříme, přidáme kari, podlijeme trochou vývaru, pokapeme smetanou a citrónovou šťávou, krátce podusíme a posypeme nakrájenou natí z cibulky.
Podáváme s dušenou rýží a hlávkovým salátem.

Podobné recepty:

Filé na slanině, Rybí filé na paprice, Zapečené rybí filé s anglickou slaninou, Plněné rybí filé, Filé zapečené se sýrem