Haše z hovězího masa

14.11.2010
Potřebujeme:

1kg hovězího masa ( např. kližka ), 2 velké cibule, 5 kuliček celého pepře, 3 kuličky nového koření, 2 bobkové listy, sůl, koření kari, plnotučná hořčice

Jak na to:

Maso vcelku, s cibulí a se vším kořením dáme vařit ( dobrý je na urychlení papiňák ) dokud není měkké. Polostudené maso nakrájíme na kousky a umeleme na strojku ( dá se použít i tyčový mixér ). Do kastrolu si dáme trochu vývaru z masa, přidáme namleté maso, osolíme, přidáme kari a plnotučnou hořčici, zamícháme a necháme prohřát.

Příloha:
vařené brambory a zelenina.

Podobné recepty:

Houbová haše, Rybí haše, Rybí haše, Haše se zeleninou a s vejci, Masová haše