Mlsouni z kotlet

12.11.2010
Potřebujeme:

4 - 6 kotlet
Nálev: 3 lžíce oleje, 1 lžička hořčice, 1 lžička pepře – malá, 1 lžička worchestru, 2 celá vejce, 2 lžičky škrobové moučky, 1 lžička kečupu, sůl, 2 stroužky česneku
Příloha: Americké brambory nebo bramb. kaše nebo hranolky popř. tatarská omáčka

Jak na to:

Kotletky naklepeme. Mírně je prosolíme – opravdu jen malinko.
Pak si připravíme nálev. Smícháme veškeré ingredience dohromady a kotletky do něj naložíme. Nejlepší je nechat je v nálevu alespoň jeden až dva dny naložené v lednici.
Na pánvi si rozpálíme olej a kotlety zprudka opečeme z obou stran.

Jako příloha jsou ideální opečené – tedy americké brambory, hranolky nebo bramborová kaše.

Podobné recepty:

Kotlet zapékaný se sýrem, Kotlety Santa Clara, Minutky z jelena, Telecí kotletky s parmezánem, Jehněčí kotlety grilované