Kuřecí minipizzy

22.7.2010
Potřebujeme:

4 kuřecí prsíčka bez kůže a kostí, sůl, 120 ml rajčatového pyré, 50 g nastrouhaného tvrdého sýra, 50 g mozzarelly nakrájené na plátky, různé přísady navrch – třeba olivy, šunku, lístky bazalky, salám...

Jak na to:

Troubu předehřejte na 220, horkovzdušnou na 200 stupňů. Prsíčka podélně rozřízněte tak, abyste z každého získali dva tenké řízky. Každý ještě rozdělte na tři díly, takže z každého prsa získáte šest kousků masa. Pak je vyválejte válečkem zhruba na sílu desetikoruny a osolte.
Položte masové placky na plech pokrytý pečicím papírem. Potřete ji trochou pyré, pokladte mozzarellou, posypte sýrem a svou oblíbenou přísadou.
Obložené minipizzy dejte do trouby; za dvanáct minut až čtvrt hodiny by už mělo být maso dostatečně propečené.

Podobné recepty:

Kuřecí špíz, Grilovaná kuřecí stehna, Dušené kuřecí řízky s cibulí, Kuřecí prsa s bylinkami, Grilované kuřecí prsa