Hovězí maso s pestrou zeleninou

Potřebujeme:

800 g hovězího zadního masa, 3 lžíce oleje, 3 cibule (nakrájené na kostky), 1 mrkev (očištěná, nakrájená na kostky), 1 petržel (očištěná, nakrájená na kostky), půl celeru (očištěný, nakrájený na kostky), 1 pórek (nakrájený na kolečka), 2 lžíce sterilovaného hrášku, worcester dle chuti, 1 lžíce sójové omáčky, sůl, mletý pepř dle chuti, voda na podlití

Jak na to:

Hovězí maso omyjeme, nakrájíme na kostky. V hrnci rozpálíme olej, vložíme cibuli, maso a za stálého míchání opékáme. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a vaříme do poloměkka. Potom přidáme nakrájený celer, petrľel, mrkev, pórek, hráąek a dusíme doměkka. Dle potřeby podlijeme vodou. Nakonec přidáme worcesterovou a sójovou omáčku, zamícháme a dle chuti osolíme.
Podáváme s vařeným bramborem.

Podobné recepty:

Hovězí řízky naložené v zelenině, Hovězí maso na celer, Marinované hovězí maso, Grilovaná hovězí roštěná s citronem se zeleninou, Hovězí maso v mrkvové omáčce