Božské krémáky

2.6.2011
Potřebujeme:

Listové těsto, marmeláda, citrón, cukr moučka, 2 vanilkové cukry, rum podle chuti, půl kostky másla, 1 lžička cukr krupice, 2 vanilkové pudingi, 1/2 L mléka

Jak na to:

Listové těsto rozválíme a nakrájíme na libovolné tvary (nejlepší jsou čtverce nebo obdélníky)počítáme že musíme mít spodní a vrchní část! Poskládáme na plech,potřeme rozšlehaným vajíčkem! Vidličkou propícháme aby se nám nedělaly bubliny!Dáme péct do vyhřáté trouby na 165 C (pozor pokud máte elektrickou u plynové je to jinak)po upečení necháme vychladnout. Mezitím uděláme klasický puding ale místo jednoho sáčku dáme do 1/2L mléka dva sáčky! Puding vezmeme z plotny a dáme do vodní lázně sem tam promícháme elektrickým šlehačem.Děláme tak dlouho dokud puding nevychladne!Mezitím si můžeme z vymačkaného citrónu a cukru moučky ručně ušlehat polevu!Když je puding vychladlý přidáme na kostky nakrájené máslo,vanilkový cukr,rum a šleháme do hladkého krému!Podle chuti dodáme cukr nebo rum!Na spodní část těsta trubičkou naneseme krém a přiložíme vrchní částí.Dáme do ledničky ztuhnout.Poté vrchní část potřeme marmeládou a polevou z citrónu a cukru.Dáme do ledničky tak na hodinku a můžeme servírovat.

Podobné recepty:

Božské jídlo, Božské šlehačkové řezy