Krůtí nudličky s tuňákovou omáčkou

24.11.2010
Potřebujeme:

600 g na nudličky nakrájených krůtích prsou, sůl, čerstvě mletý pepř, 3 lžíce oleje (z pąeničných klíčků), 2 lžíce na kostičky nakrájené cibule, 180 g tuňáka ve vlastní šťávě, 2-3 sardelové řezy, 1 lžička kaparů, 125 ml drůbežího vývaru, 200 ml smetany ke šlehání, 150 g dušených mladých hráškových lusků, 1 lžíce sekané petrželky

Jak na to:

Krůtí nudličky osolíme a opepříme. Postupně je opečeme na rozehřátém oleji a vyjmeme. V uvolněné pánvi podusíme cibuli. Přidáme okapaného tuňáka a na kousky nakrájené sardelové řezy. Přimícháme kapary. Přilijeme vývar a smetanu. Několik minut povaříme a rozmělním ponorným mixérem. Přidáme krůtí nudličky a hrachové lusky. Vše prohřejeme. Posypeme petrželkou a podáváme.

Podobné recepty:

Omeleta s tuňákovou pastou, Krůtí nudličky na paprikové smetaně, Chilský krůtí guláš, Zapečená krůtí směs, Špagety s tuňákovou omáčkou