Šťavnaté exotické pálivé maso

Potřebujeme:

1 dcl oleje, šťáva z 1 citronu, šťáva z jednoho pomaranče, 2 lžíce medu, kari, chilli, pepř, 2 lžice kremžské hořčice, 2 prolisovné česneky , pepř, sůl, 2 čajové lžice solamylu, Koření dávejte dle vlastní chuti hlavně chilli jen kdo má rád ostré maso. nejvhodnější jsou kuřecí vykštěné stehenný steaky

Jak na to:

Smíchame marinádu, množství si můžeme upravit podle množství masa / tenhle rozpis je tak na 3 kg masa/, marinádu řádně vymýchejte a naložte do ní přichystané maso - vhodná je pro jakékoliv masíčko. nechte minimálne přes noc ležet, občas promýchejte. Poměr ingrediencií si klidně upravte dle vlastní chuti, podstatné je marinádu během výroby ochutnávat, aby jste to s některým kořením nepřehnali.

Podobné recepty:

Šárinčiny řízečky, Čevapčiči, Roastbeef, Šťavnaté kuřecí plátky, Zbojnická pomazánka