Fazole

Potřebujeme:

1 fazole v konzervě(nejlépe v rajčatovém protlaku),15 dkg měkého salámu, 1 smetana,kostka bujonu,mezi prsty provensálského koření, trochu kečupu, pepř,sušený libeček

Jak na to:

Pánvičku necháme na plotně trochu rozehřát,pak vylejeme fazole (pokud máte ve slaném nálevu,tak je musíte nejdříve zcedit).Přidáme kostku bujonu a necháme dvě tři minutky povařit,aby změkly.
Pak přidáme na kostičky nakrájený salám a necháme zase dvě minuty probublat.
Vlijeme smetanu,zamícháme a dvě minuty ještě povaříme.
Přidáme trochu kečupu(každý podle chuti),opepříme,přidáme provence a libeček.

Podobné recepty:

Fazole, Fazolová rychlá, Fazole s bílým jogurtem, Babiččiny fazole, Šumajstr