Dřevorubecký toast nebo chlebík

Potřebujeme:

125 g měkkého salámu, 200 g strouhaného tvrdého sýra (Eidamu), 1 vejce, 2 stroužky česneku, 60 g kečupu

Jak na to:

Do misky nakrájíme nebo nastrouháme nadrobno salám, sýr, poté přidáme rozšlehané vejce, utřený česnek a kečup. Důkladně promícháme a namažeme na toasty nebo chleba. Dáme na plech a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Stačí chvilka (asi tak 5 min., zas aby chleba nebo toast moc neztvrdl)než se vajíčko zapeče. Konzumujeme vlažné nebo teplé.

Podobné recepty:

Toast se šunkou a sýrem, Česnečka bez vaření aliaz vyprošťovák, Toast se salátem z aljašského lososa, Toast se šunkou a křenem, Dřevorubecký kastrůlek