Pekingská čína

15.12.2010
Potřebujeme:

pekingské nudličky(sojové maso), zelená, červená a žlutá paprika, pórek;žampiony(nemusí být), 1 vejce, solamyl, sojová omáčka, koření, kari, koriandr, chilli olej

Jak na to:

Sojové maso přelijeme slanou vodou - dle návodu na krabičce. Scezené dáme do mísy a přidáme vejce,koření,soj.omáčku,trochu oleje a solamyl-promícháme a necháme uležet(nejlépe přes noc).Opékáme na oleji,přidáme pokrájenou zeleninu a ještě zakapeme sojovou omáčkou - event. trochou vývaru. Gurmáni si mohou podlít i trochou červ. vína event. vermutem.

Podobné recepty:

Čína ala Nikola, Čína, Čína-sojovka, Cuketový zapečený nákyp, Kuřecí maso s pórkem, žampioóny a sterilovaným hráškem