Maďarský guláš

7.5.2011
Potřebujeme:

1 l bujónu, 1 hovězí konzerva nebo 700g hovězího masa, 1 kg brambor, 2 cibule, paprika, sůl, pepř

Jak na to:

Do většího hrnce dáme nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na sádle (jen lehce, musí zůstat světlá) Přidáme na kostičky nakrájené maso a orestujeme, zalijeme bujónem a vaříme do měkka. Brambory nakrájené na kostičky přidáme k masu a vaříme 15-20 minut. Před dovařením brambor okořenit paprikou, pepřem, osolit. Guláš má být dost pikantní. Pokrm má mít konzistenci husté polévky.Pokud děláme z konzervy jako rychlovku dáme maso až po změknutí brambor.

Podobné recepty:

Hlívový maďarský guláš, Maďarský guláš, Fazolový guláš (maďarský), Maďarský guláš z divočáka, Zelný guláš