Kotleta v alobalu

Potřebujeme:

kotlety, klobáska, tvrdý sýr, brambory, cibule, olej a alobal

Jak na to:

Rozložíme si na stůl pruhy alobalu podle porcí, kolik chceme udělat. Na alobal dáme lžíci oleje, na to na kolečka nakrájenou klobásku, na ni položíme kotletu(naklepanou,osolenou,opepřenou), na ni položíme plátek sýru, na něho syrové na kostičky nakrájené brambory, posolíme, posypeme kari kořením a zasypeme nakrájenou cibulí. Vše pečlivě zabalíme, aby se dovnitř nedostala voda. Položíme na plech, podlijeme vodou a pečeme asi 1 hod. Během pečení podléváme vodou. Po upečení rozbalíme a dáme na talíř.

Podobné recepty:

Lanšmit v alobalu, Kotlety v zeleninovém leču, Bylovi medailonky, Vepřové plátky v alobalu, Čínská polévka