Kuřecí roládky

Potřebujeme:

kuřecí prsa, čerstvé bylinky dle chuti , plátky šunky a sýra, sůl, pepř, olivový olej, máslo, nit na ovázání

Jak na to:

Kuřecí prsa rozkrojím a rukou opatrně rozklepu na co největší plát. Osolím a opepřím, pokladu plátky šunky (debrecínky) a sýra. Zabalím a převážu. Na talíř nasypu bylinky (nejlepší jsou čerstvé, já používám kombinaci čerstvé petrželky, sušené majoránky a bazalky) a roládky v nich obalím. Na rozpáleném olivovém oleji opeču zprudka ze všech stran a přemístím do máslem vymaštěného pekáčku. Přikryté alobalem peču na 200 stupňů asi půl hodiny. Pokud chci více šťávy, před dopečením podliju vývarem z masoxu a odkryté nechám dopéct.Podávám nakrájené na tenké plátky, přelité šťávou.

Podobné recepty:

Pečené roládky z pangase - sumeček žraločí, Plněné vepřové roládky, Kuřecí roládky plněné špenátem, Kuřecí roládky s tvarohem a šunkou, Karlovarské roládky