Moravská domácí játrová paštika

21.4.2011
Potřebujeme:

4 celá vejce, 300-350 g jater, 1 lžíca vegety, 3 lžíce sádla, 1 cibule usmažená na 1 lžíci sádla, 1 šlehačka

Jak na to:

Vejce rozmixujeme s játry, přidáme vegetu, mast a usmažené cibuli. Všechno spolu vymixujeme. Potom přidáme 1 šlehačku, pokud je to husté, ještě přidáme 3-4 lžíce mléka.

Vylijeme do vymazané formy na srnčí hřbet a pečeme v troubě asi 30-35 minut.

Autor receptu: Ivus

Podobné recepty:

Topinky " Arnošta z Pardubic", Falešné játrové knedlíčky (do polévky), Játrová paštika, Játrová paštika, Domácí paštika z kuřecích jater