Cibulová polévka s kozími krutony

Potřebujeme:

6 cibulí, 60 g bio másla, špetka tymiánu, mořská sůl, 6 celozrnných veček, kozí sýr, pažitka

Jak na to:

Máslo rozpustíme a osmahneme dorůžova čtvrtky cibulí, přidáme sůl a tymián. Zalijeme 1 litrem vody nebo vývaru. Vaříme 20 minut, poté rozmixujeme dohladka.Kozí sýr nastrouháme, smícháme s pažitkou a nasypeme na večky. Dáme pod gril. Místo kozího sýra, můžeme použít Tofu nebo jen osmaženou celozrnnou večku.

Podobné recepty:

Polévka z medvědího česneku s opečenou rybou, Krémová polévka z aljašského lososa s chlebovými krutony, Brokolicová polévka s krutony, Krémová pórková polévka, Krémová polévka s bylinkami