Svíčkové řezy na pórku

Potřebujeme:

Čtyři plátky svíčkové, dva pórky, hladká mouka (pokud nemáte tak alespoň polohrubá), mletý nebo drcený pepř, sůl, dvě lžíce rostlinného oleje na pečení či na vaření

Jak na to:

Plátky svíčkové lehce naklepeme, osolíme a opepříme a poprášíme moukou. Na oleji osmahneme na kolečka nakrájené pórky, na ně vložíme maso a to u obou stran opečeme. Pak maso podlijeme trochou horké vody nebo vývaru a pod pokličkou udusíme do měkka. Podáváme s vařenými bramborami nebo s dušenou rýží. Nezapomeneme také na zeleninový salát.

Podobné recepty:

Zapékané svíčkové řezy, Medailonky na barevném pepři se žampiony, Grilované medailony z vepřové svíčkové, Svíčkové řezy alla Panna, Grilované překvapení pro Adama a Evu