Dřevorubecký kastrůlek

Potřebujeme:

500g vařených brambor, 250g anglické slaniny, 1 velká cibule, 8 vajec, 250g žampionů, 1 lžíce oleje, sůl, kmín, pažitka

Jak na to:

Žampiony očistíme, rozkrájíme a podusíme.Poté je osolíme a okořeníme kmínem. Nadrobno pokrájenou cibuli a anglickou slaninu nakrájenou na kostky orestujeme a smícháme se žampiony.Ke směsi přidáme studené brambory nakrájené na plátky, vše důkladně promícháme , osolíme , opepříme, a zalijeme rozšlehanými vejci. Zapečeme v troubě asi 30 minut.Pčed podáváním posypeme najemno posekanou pažitkou.

Podobné recepty:

Dřevorubecký toast nebo chlebík, Květák s parmezánem, Čokoládový dezert, Domácí chléb, Pivní chléb