Plecko na paprice

Potřebujeme:

Pár plátku plecka (já dávám asi 6), 2 menší cibule nebo 1 velká, 3 stroužky česneku, mletá paprika, pepř, sůl, jako příloha špagety

Jak na to:

Na téměř usmaženou cibulku položím naklepané, nasolené a opepřené plátky plecka a chvíli smažím. Potom otočím, posypu paprikou a zalijou vodou. Přidám na plátky česnek a dusím doměkka, celkem max. hoďku. Dochutím mírně solí, popřípadě kapnu pár kapek maggi. Liju na špagety. Jednoduché na přípravu, v podstatě přírodní a moc nám chutná. Té papriky tam dát tolik, aby šťáva byla pěkně červeňoučká, jakoby od kečupu. Nezahušťuju, o to se postará cibulka s česnekem.Na talíři posypat strouhaným sýrem.

Podobné recepty:

Vepřové na mrkvi, Libušské závitky, Vajíčkové-sýrové kuličky, Jehněčí maso na paprice, Jehněčí maso na paprice