Smažené králičí řízečky

Potřebujeme:

750 gramů králičího masa (spíše zadního), 2 vejce, mléko, hladká mouka, stouhanka, olej, máslo, sůl

Jak na to:

Očištěné, umyté a vykostěné maso vložíme do osolené vařící vody a necháme 3 až 4 minuty prudce povařit (de facto spařit). Spařené maso ochladíme ve studené vodě, osušíme, rozdělíme na porce a obalíme v trojobalu (mouka, vejce, strouhanka). Obalené kusy králíka smažíme na rozpáleném tuku na mírnějším ohni do zlatova. Usmažené řízečky pokapáváme máslem.

Podobné recepty:

Krůtí řízečky v cibulové marinádě, Super křemžské řízečky, Kuřecí prsíčka se smetanovo pepřovou omáčkou, Biftek s králíka, Ztracené kuřecí řízečky