Greenhorňácký guláš

Potřebujeme:

3/4kg hovězího masa, 2 středně velké cibule, 12 stroužků česneku, 2 polévkové lžíce hořčice (jakou máte rádi), 1 lžíce maggi, worcestru a sójové omáčky, 1 kávová lžička kari a sladké papriky, půl lžičky soli a oregana, olej nebo sádlo, 2dcl 10stupňového piva

Jak na to:

Maso nakrájíme na kousky o velikosti smažených hranolků, přidáme drobně nakrájenou cibuli, utřený česnek, hořčici, koření a sůl, promícháme a uložíme na 24 hodin do lednice. Druhý den rozpálíme v hrnci olej nebo 3 lžíce sádla, vložíme směs a za občasného míchání necháme vysmahnout. Podlijeme pivem a znovu necháme vysmahnout. Poté podlijeme vodou a doděláme jako normální guláš včetně závěrečného zahuštění.My si ho dáváme s houskovým knedlíkem nebo těstovinou, je to trochu pikantnější záležitost.

Podobné recepty:

Zelný guláš, Guláš s lečem, Cuketový guláš se zeleninou, Kotlíkový guláš, Hlívový maďarský guláš