Chilli con carne s červenými fazolemi a masem

Potřebujeme:

maso (kuřecí, vepřové, hovězí-dle chuti každého, my používáme většinou kuřecí, či vepřovou panenku), červené konzervované fazole, kukuřici (já používám mraženou, ale může se i konzervovaná), sladký kečup a koření Chilli Con Carne od fy Cotányi)

Jak na to:

Osmahnu maso nakrájené na kostky, tak aby bylo dozlatova propečené (né vysušené), přidám mraženou kukuřici a zasypu kořením lehce osmahnu a zaliji kečupem a vodou z fazolí z plechovky, podusím a když je kukuřice měkká (což je cca za 3-5 minutek), tak přidám fazole, nechám jen probublat a dochutím-tj. osolím dle chuti, přidám malinko jablečného octa, aby byla chuť lehce navinulá, či malinko cukru, je li kečup méně sladký.

Podobné recepty:

Fazole Chilli con Carne, Chilli-smetanová omáčka na těstoviny, Chilli con carne, Chilli con Carne, Chilli con carne