Klobásky v župáncích

Potřebujeme:

1 balení mraženého listového těsta, 7 klobásek střední tloušťky (nebo párků), 7 lžic nastrouhaného sýra, 1 žloutek, 3 a 1/2 lžičky hořčice

Jak na to:

Listové těsto rozmrazíme a rozdělíme na 8 částí. Klobásky nebo párky nařízneme tak do 1/3 z obou stran. 7 částí těsta namažeme hořčicí a posypeme sýrem. Položíme na ně klobásku a zavineme tak aby vykukovala z jedné strany. Z posledního kousku těsta vytvoříme mašličky a jiné ozdoby, které nalepíme na každý klobáskový balíček. Pomažeme je rozkvedlaným žloutkem a dáme zapéci přibližně na 40 minut.

Podobné recepty:

Vydatné klobásky, Klobásový pamlsek, Klobásové pagáče, Provensálská dušená zelenina s luteránskými Papričkami, Domácí klobásky