Masíčko na gril na poslední chvíli

Potřebujeme:

jakékoli maso( kuřecí, krůtí, vepřové), koření kotány peper steak, koření kotány steak, česnek, cibule, olej, máslo(může být i hera) trošilinka piva, ale nemusí být

Jak na to:

Masíčko klasicky nakrájíme a naklepeme, a na sporáku nebo v mikrovlnce si připravíme marinádu: rozpustíme máslo s olejem a prolisovaným česnekem (musí být teplé) potom přidáme koření peper steak, steak, nakrájenou cibuli na půlkolečka, a trošku piva. Tuhle směs nalijeme ještě teplou na masíčko a necháme marinovat cca 20 minut než se roztopí gril. Naprosto tahle doba stačí, tím, že je marináda teplá. Když marináda chladne, tak tuhne, tak se nelekněte, můžete jí naředit víc olejem a nebo pivem.

Podobné recepty:

Masíčko na gril, Pořádně masíčko s oranžovou tykvičky, Italské kuře, Masíčko na majonéze, Rychlo tousty se sýrem a rajčátky