Kuřecí pochoutka s kari na rožni

Potřebujeme:

Suroviny pro 4 osoby:
500 g bramborových vlnek Farm Frites, 400 g kuřecích prsíček, 200 g červené cibule, 150 g uzené klobásy, 150 g uzené slaniny, 200 g zelené papriky, 5 cl oleje, kari Avokádo, drcený pepř Avokádo, mletá paprika Avokádo, sůl

Jak na to:

Kuřecí prsa vykostíme a naporcujeme na malé plátky (silné jako prst). Červenou cibuli rozpůlíme a nakrájíme na půlkolečka, uzenou klobásu a slaninu na tenká kolečka, masitou zelenou papriku na větší kostky.
Takto připravené suroviny osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a střídavě napichujeme na jehlu. Potřeme olejem a dáme na rošt. Často mažeme. Před podáváním okořeníme kari práškem. Zatímco se maso rožní, rozdělíme si vlnky Farm Frites na čtyři stejné díly. Každý díl zabalíme zvlášť do olejem vymazané alobalové fólie a posypeme kari práškem. Alobaly důkladně vzduchotěsně zabalíme a dáme na 20 minut na rožeň.

Podobné recepty:

Kuře Tahitské, Rychlovka kuřecí kousky na kari, Kuřecí maso na kari, Kuřecí prsa na kari s broskvemi, Kuřecí směs s cibulí a jablky s kari rýží