Japonská polévka z vepřového masa se zeleninou

Potřebujeme:

250 g tučného vepřového masa, 50 g sušených hub, 1 karotka, 100 g pórku
Polévkový základ: 4 hrnečky vody, sůl, glutasol, 1 lžička sójové omáčky, čtvrt lžičky mletého zázvoru.

Jak na to:

250 g tučného vepřového masa, 50 g sušených hub, 1 karotka, 100 g pórku. Polévkový základ: 4 hrnečky vody, sůl, glutasol, 1 lžička sójové omáčky, čtvrt lžičky mletého zázvoru. Vepřové maso, houby, karotku a pórek nakrájíme na tenké plátky. Uvaříme si polévkový základ (podle chuti můžeme přidat i více sójové omáčky) a přidáme do něj nakrájenou zeleninu. Když se polévka vaří, přidáme maso nakrájené na tenké plátky a krátce povaříme.
Podáváme každému na misku a podle chuti přikořeníme zázvorem.

Podobné recepty:

Japonská polévka s tuňákem a zeleninou, Polévka s masem a sýrem, Japonská polévka s nudlemi a knedlíčky, Japonská polévka z mušlí, Masové nudličky se zeleninou