Kuřecí směs s červenými fazolkami a bramboráčky

Potřebujeme:

2-3 kuřecí prsa, 1 větší cibule, 1 zelená paprika, 1-2 lžičky kečupu, 1-2 lžičky plnotučné hořčice, 1-2 lžičky tatarky, 1 lžička feferonek v soli, 1-2 kostky bujónu, 1-2 lžičky škrobové moučky, 1 nakládané červené fazole ve slaném nálevu, sůl, pepř, sušená bazalka, sojová omáčka, máslo, olej

Jak na to:

Na kousky nakrájená kuřecí prsa orestujeme na oleji s kouskem másla. Osolíme, opepříme, přidáme cibuli a promícháme. Zakápneme sojovou omáčkou, přidáme nakrájenou papriku a orestujeme. Po chvilce přidáme kečup, hořčici, tatarku, feferonky a promícháme, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Dle chuti přidáme bujón, bazalku a necháme maso vařit do měkka. Ke konci přidáme fazole bez vody a zahustíme škrobovou moučkou. Podáváme z bramboráčky.

Podobné recepty:

Tatranské kuře, Bramboráčky s uzeným lososem, Ovesné bramboráčky, Maso v sýrové omáčce, KuřecÍ placičky