Kuřecí čína podle mojí tchýně

Potřebujeme:

Kuřecí prsní řízky, sůl, sojová omáčka od HEINZ pikantní a sojovka sladká, solamyl, olej, oříšky (buď arašídy nebo kešu)
Příloha: rýže

Jak na to:

Kuřecí maso nakrájím na kousky a každý kousek obalím v solamylu. Dám na rozpálený olej,posolím a nechám to opéct. Potom přidám omáčky - podle chuti, cca 3-4 lžíce té pikantní a asi 2 lžíce té sladké. promíchám a nechám ješťe trochu opéct.Nakonec přidám oříšky a je to. Maso má nasládlou chuť a ten solamyl na tom udělá výbornou krustičku.

Podobné recepty:

Čína ala Nikola, Štrúdl mojí tchyně, Kuřecí pečená čína, Kuřecí maso s pórkem, žampioóny a sterilovaným hráškem, Kuřecí maso na jemném Čína koření