Pikantní kebaby z krevet

8.4.2011
Potřebujeme:

12 velkých oloupaných krevet, 2 lžíce oleje, 1 lžíce citronové šťávy, 2 utřené stroužky česneku, 1 lžička mleté papriky, 1/2 lžičky chilli, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky kurkumy, 1 lžíce nadrobno nasekaných lístků koriandru

Jak na to:

Všechny ingredience vložíme do mísy, promícháme a krevety v nich velmi pečlivě obalíme. M9su zakryjeme a za občasného promíchání dáme na 2-3 hodiny do chladu. Krevety pak napíchneme na grilovací jehly nebo je vložíme do grilovací nádoby a v předehřátém grilu je 3-4 minuty po obou stranách opékáme, dokud nebudou propečené. Při obracení poléváme marinádou.

Podobné recepty:

Krevety Italiana, Pilaf z krevet, Zázvorový kebaby, Krevety na česneku, Krevetové toasty se sezamem