Hovězí polévka s játrovými knedlíčky

Potřebujeme:

hovězí žebro, kořenová zelenina, cibule, česnek celý, pepř, nové koření, sůl

Jak na to:

Vše dáme vařit do studené vody, cibuli ve slupce kvůli barvě, vaříme tahem. Sbíráme pěnu. Přecedíme, maso a zeleninu nakrájíme(česnek ne,vyhodíme) dáme do vývaru. Uděláme z játrové zavářky, kterou můžeme dochutit solí, majoránkou, česnekem, uděláme knedlíčky a zavaříme v polévce. Přidáme nasekanou pažitku a petrželku.

Podobné recepty:

Hovězí polévka s knedlíčky, Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, Polévka s játrovými knedlíčky, Japonská polévka s nudlemi a knedlíčky, Brokolicová polévka se sýrovými knedlíčky