Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

Potřebujeme:

200 g polohr. mouky, 4 vejce, 200 g cukru, 4 lžíce horké vody, 1 šlehačka v prášku, strouhaná čokoláda
krém: 1/2 l mléka, 2 jahodové pudinky, 4 lžíce cukru, 1 vanilkový cukr, 1 tvaroh, 250 g hery
Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Do vychladlého zašleháme vanil. cukr, tvaroh a heru

Jak na to:

Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Do vychladlého zašleháme vanil. cukr, tvaroh a heru.Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Upečený piškot potřeme krémem a na krém dáme vrstvu šlehačky ušlehané podle návodu na sáčku. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou.

Podobné recepty:

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou, Piškot s pudinkovým krémeme a šlehačkou, Tiramisu Vlasta, Piškot s čokoládou a tvarohovým krémem, Piškot s mandarinkovým krémem bez vaření