Znojemský guláš

21.1.2011
Potřebujeme:

1/2 kilogramu předního hovězího (nejlepší je kližka), 150 gramů cibule, tuk, mletá paprika, mletý pepř, kmín, sůl, vývar, 100 gramů nakládaných okurek, 50 gramů hladké mouky

Jak na to:

Na rozpáleném tuku osmažíme do zlatova cibulku, posypeme paprikou, zamícháme vložíme na kostky nakrájenou kližku a za občasného míchání dusíme ve vlastní šťávě. Šťávu vydusíme na tuk, zasypeme moukou, trochu posmažíme, přidáme nakrájené na kostky okurky, zalijeme vývarem a ještě trochu povaříme. Podáváme například s knedlíkem.

Podobné recepty:

Znojemský hovězí guláš, Znojemský guláš, Roštěná na znojemský způsob, Zelný guláš, Sterilizované papriky plněné zelím