Mleté maso v leču

9.6.2011
Potřebujeme:

1/2 kg mletého masa, 1 vejce, 5 lžic strouhanky, mléko, sůl, majoránka, pepř, česnek, 400 g sterilovaného leča, 3 lžíce protlaku, 2 dl smetany, hl. mouka na obalení paprika ml.

Jak na to:

V mléce necháme nabobtnat strouhanku,přidáme k masu, okořeníme.Uděláme karbanátky které obalíme v mouce a narovnáme na vymazaný pekáč a dáme péct do trouby.Pečeme z každé strany tak 10 min.
Pak zalijeme lečem v kterém jsme rozmíchali rajský protlak a ještě zapékáme. Po chvíli zalijeme smetanou , posypeme paprikou a dopečeme.
Jsou výborné s rýží ale i těstovinami.

Podobné recepty:

Papriky v leču, Kotlety v zeleninovém leču, Lečo, Mleté maso se špenátem, Mleté maso se smetanou