Guláš z mořských plodů

19.4.2011
Potřebujeme:

500 gramů zmražené směsi mořských plodů (např. mušle, krevety, chobotničky), 300 ml mléka, 100 gramů brambor, 1 cuketa, 1 paprika, 1 větší stroužek česneku, 300 ml rybího vývaru, 3 lžíce smetany, koriandr, sůl, pepř

Jak na to:

Mléko vlijeme do hrnce, přidáme na kostičky nakrájené oloupané brambory a nasekaný nadrobno česnek, uvedeme do varu a povaříme na mírném plameni tři minuty. Přidáme oloupanou a nakrájenou na kostičky cuketu a směs mořských plodů, okořeníme. Vaříme do měkka. Těsně před koncem přidáme smetanu a povaříme ještě tři minuty.

Podobné recepty:

Směs mořských plodů na smetaně se špagetami, Špagety s plody moře, Fusilli s mořskými plody, rajčaty a vínem, Pečený mořský jazyk s bylinkovým máslem, Pěna z lesních plodů