Bulharský zeleninový džuveč

Potřebujeme:

250 g zelených fazolek, 25 paprik, 500 g brambor, 500 g rajčat, petrželka, 1 lilek, 100 g oleje, 250 ml mléka, 3 vejce, lžíce mouky, sůl, mletá paprika

Jak na to:

Lilek oloupáme a s očištěnými brambory, paprikami a fazolkami pokrájíme. Na oleji zpěníme cibuli a zeleninu na ní dusíme. Osolíme, opaprikujeme, přimícháme kostky brambor. Když všechno začne měknout, přidáme ještě pokrájená rajčata. Po chvíli zeleninu zalijeme, řídkým omeletovým těstíčkem z vajec rozkvedlaných s moukou v mléce a dopečeme.

Podobné recepty:

Džuveč, Bulharský salát, Bulharský šopský salát, Bulharský salát, Bulharský salát z fazolí