Hermelínová pomazánka

31.1.2011
Potřebujeme:

2 malé hermelíny, 2 vařená vejce, 2-3 tavené sýry, 2-3 lžíce majolky, 1 lžíce krémžské hořčice, malá cibule, kyselá okurka, měkký salám

Jak na to:

Do mísy dáme tavený sýr, majolku a hořčici a elektrickým šlehačem vyšleháme. Pak přidáme hermelín a vejce (nestrouháme - stačí pokrájet na kostky) a opět šleháme až do konzistence pomazánky. Nakonec vmícháme jemně nakrájenou cibuli, salám a okurku. Osolíme. Podáváme na tmavém chlebu a zdobíme kapií a kudrnatou petrželkou.
(množství surovin je pouze orientační)

Podobné recepty:

Hermelínová pomazánka, Hermelínová pomazánka, Hermelínová pomazánka s pivem, Hermelínová pomazánka, Hermelínová pomazánka