Plněná rajčata

Potřebujeme:

8 rajčat, 50 dkg tofu, 120 ml majonézy, 60 ml kečupu, 2 lžíce japonské sojové omáčky, 4 stonky řapíkatého celeru, sůl, sušený česnek ,petrželku, pažitku, kopr bazalku

Jak na to:

Odřízneme horní čtvrtinu rajčete, opatrně vydlabeme dužinu, osolíme a obrácené necháme odkapat na papírovém ubrousku. Vylijeme vodu z tofu a nastrouháme jej. Ochutíme majonézou, kečupem, sojovou omáčkou, celerem, bylinkami, sušeným česnekem a dobře promícháme. Rajčata plníme směsí a podáváme se zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Plněná rajče s klíčky, Plněná rajčata s houbami, Paprika plněná sýrem a šunkou, Plněná rajčátka, Rajčata plněná krabím masem