Polévka z fazolových lusků se smetanou

Potřebujeme:

Cibule,uzená žebra,masox,brambory,fazolové lusky v nálevu-nejlepší jsou Bonduelle,smetana,červ.paprika,pepř,sůl podle chuti,bobkový list a nové koření

Jak na to:

Osmažíme cibulku,přidáme uzené maso,krátce orestujeme.Pak přidáme na kostičky nakrájené brambory a opět krátce orestujeme.Přidáme červ.papriku,pepř,nové koření a bobkový list a zalijeme vroucí vodou.V polévce nechávám vyvařit i kosti,budete mít super vývar.Až bude maso a brambory skoro měkké,přidáme fazolové lusky s trochou nálevu.Povaříme a zahustíme smetanou smíchanou s trochou hladké mouky.

Podobné recepty:

Salát z fazolových lusků s česnekovou zálivkou, Fazole s bílou koprovou omáčkou, Krůtí nudličky s fazolovými lusky, Sikulská polévka, Perkelt z Fazolových lusků