Zeleninová kaše s krůtím masem do zásoby na 4-6 porci

Potřebujeme:

350g fenyklové hlízy, 350g salátové okurky ,350g brambor,100g krůtích prsíček ,špetka mletého kmínu,4-6lžiček másla nebo oleje s klíčku
doba přípravy 30min.

Jak na to:

Fenykl a okurky omyjeme.Fenykl očistíme a hlízu nakrajíme na malé kousky. Zužitkujeme i křehké ,zelené špicky listů. oloupanou okurku podélně rozpůlíme a zbavíme ji jader.Zbytek nakrajíme na kostky.Přidáme i omyté a na menší kousky nakrájené oloupané brambory. krůtí maso nakrájíme na tenké nudličky .Zeleninu ,brambory ,maso a kmín přivedeme k varu v 0,5l vody a vaříme pod pokličkou při mírné teplotě 15min. tuto hustou polevku rozmixujeme na jemnou kaši .Po jednotlivych porcích zmrazíme.

Podobné recepty:

Drietomská kaše, Šunkafleky s uzeným krůtím masem, Mexické palačinky s krůtím masem, Zapéká brambory s krůtím masem, Obilná kaše s ovocem