Sladké jáhly

Potřebujeme:

jáhly, ovoce - nejlépe banán, nebo přesnídávka, větším dětem od 9. měsice . na špičku nože čerstvého másla a čajovou lžičku hroznového cukru / Glukopur/.

Jak na to:

Hrst jáhel spaříme horkou vodou a uvaříme do měkka, pak přes utěrku scedíme,a by byly bez vody. jáhly s banánem rozmačkáme na kaši. / Pokud nemáte ovoce tak jej promíchejte s přesnídávkou/. menším dětem od. 6. měsíce mixujte - větším od 8. měsíce směs jen roztlačte vidličkou. Pro děti od 9. měsíce můžete do horkých jahel dát na špičku nože čerstvého másla a čajovou lžičku hroznového cukru. vhodné od ukončeného 6. měsíce.

Podobné recepty:

Jahelné koláčky, Jáhlová polévka s pórkem, Bio jáhly s řasou wakame, Vanýskova brokolicová husťoška, Jáhlovy nákyp se švestkami