Krůtí ragú s brokolicí

15.6.2011
Potřebujeme:

1 cibule, 1 stroužek česneku, 3 rajčata, 250 g brokolice, 500 g krůtích prsíček, sůl, pepř, 2 lžíce oleje, 1 lžíce másla, 200 ml bílého vína, 300 ml smetany, bazalka

Jak na to:

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a prudce opečeme na rozehřátém oleji. Maso vyjmeme a udržujeme v teple.
Do výpeku přidáme máslo a zesklovatíme na něm nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Zalijeme vínem a přidáme smetanu. Přivedeme k varu,vmícháme na malé růžičky nakrájenou brokolici a vaříme asi 5 minut.
Přidáme omytou a nakrájenou bazalku, oloupaná a na kousky nakrájená rajčata a krůtí maso. Chvíli promícháme a podáváme.

Podobné recepty:

Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce, Těstoviny s brokolicí a sýrem, Krůtí řízky s rokfortovou omáčkou, Těstoviny s brokolicí a sýrem