Polévka z mletého masa

Potřebujeme:

máslo (olej), mleté maso, zelenina (čerstvá nebo mražená), čerstvé zelené natě, lahůdková cibulka, Solčanka (lze nahradit Vegetou nebo jiným podobným kořením)

Jak na to:

Na másle (nebo oleji) osmahnout maso. Až se začne rozpadat na kousíčky, přidat zeleninu a ještě trochu osmahnout. Zalít horkou vodou, přidat koření a povařit cca 15 min. Na závěr přidat zelené natě a na jemno nakrájenou cibulku. Dělám několik variant. Buď jí podávám jen takhle, nebo přidávám různé zavářky - těstovinové nudle, vařenou rýži, vařené kroupy, krupicové knedlíčky, svítek.

Podobné recepty:

Polévka z mletého masa s rýži, Polévka z mletého masa, Chilli polévka, Japonská polévka z vepřového masa se zeleninou , Polévka z mletého masa