Ťamanský nudle

Potřebujeme:

nudle - jen kulaté, mrkev, pekingské zelí, olej, kuřecí maso, tmavá sójová omáčka, koření (barbecue, směs na kuře)

Jak na to:

Nudle si spaříme podle návodu, slijeme a dáme stranou. Nakrájíme nadrobno kuřecí prsa, který na kořeníme a zprudka osmahneme na oleji. Koření dáme víc, aby nakonec ochutilo všechnu směs. Nakonec přelijeme tmavou sójovou omáčkou. Opečené maso dáme do velkého kastrolu. Na pánvi, co jsme smažili maso, chviličku osmahneme nastrouhanou mrkev a pekingské zelí na nudličky (skoro bez oleje, aby zelenina zůstala křupavá), přidáme k masu do kastrolu. A nakonec osmahneme na pánvi nudle, jen, aby se odpařila z nich voda. Vše smícháme ve velkém kastrolu dohromady a dáme ještě chvíli prohřát na sporák, aby se spojili všechny chutě.

Podobné recepty:

Nudle s vajíčkem, Asijské nudle, Makové nudle, Nudle na provensálsky způsob, Sójové nudle s fazolemi